TERAPI - ISTDP

I TERAPIEN  fokuserer vi på at afhjælpe kriser, stress, depression, angst, problematiske relationer og andre lidelsesfulde tilstande. Fokus er på at komme til at genopleve følelserne, kende dem, forstå dem, så vi kan frigøre alt det gode liv, der er i dit følelsesmæssige kraftværk.

Således kan du komme til at bruge din energi fuldt ud, uden at blive nervøs for, hvad der kunne ske, hvis du gjorde det. Vi arbejder med at opdage og fjerne de barrierer inde i dig selv, som forhindrer dig i at nyde livet og få tilfredsstillet dine sunde behov. Der er ingen grund til at blive ved med at på rundt i gråt, nedtrykt eller super irriteret sindstilstand. Vi kan faktisk gøre noget ved det. I de allerfleste tilfælde på mellem 5 og 20 sessioner.

En time koster 1200 kr, en session er 1½ time:  1800 kr. Terapi er uden moms. Det er ingen tilskud fra det offentlige.

Vi starter ofte med en dobbeltsession, for at kunne undersøge dine behov grundigt.

 

Blok-terapi I Danmark - eller Portugal.

Det kan være relevant  og meget tidsbesparende at tage et koncentreret terapeutisk forløb ved store livsændringer, skilsmisse, truende sygdom, fyring, eller fordi det er NU, der skal ske noget i dit liv.  Vi har fokus på at få den følelsesmæssige energi - eller mangel på energi- omsat til en kraft, der virker for DIG. Gennemslagskraft i dit liv.

 Tiden er altid NU, når det handler om at gøre en ende på at gå rundt og lide, være frustreret, stresset, angst eller nedtrykt.

 Hvorfor skulle du ønske at fortsætte med at lade dine tanker køre rundt som en vaskemaskine på gråt program, når du kan gøre noget for at hjælpe dig selv?

Om vinteren opholder jeg mig en del i Portugal. Det er muligt at komme til Portugal og få blokterapi op til 3 tm pr dag - over en uge, efter nærmere aftale.

Kontakt mig for at høre nærmere om denne mulighed - der er billige og gode hoteller lige på stranden i Lagos